Ásványok listája, hatásai

Ásványok hatásait és energetikai rendszerét, már évezredek óta figyeli és használja az emberiség. A gyógyító kövek hatásait, az elbeszélések, a személyes megtapasztalásaik, de az ősi  feljegyzések is alátámasztják. Az ásványok energetikával  rendelkeznek.

A kristályokat, keletkezésük során, számos erő és számos anyag hatása veszi körül. A környezetével interakcióba került anyagok, különböző hatásokat fejtenek ki egymásra. Így speciális alap összetételre és rezgésre tesznek szert. Ezen rezgésük kódolódik és környezetére hatást gyakorol. Így az ásvány finom rezgése találkozik a közelében lévő ember rezgésével, és a két rezgés kiegyenlítésre törekszik.

A hatások elméletéről bővebben: Hogyan gyógyítanak az ásványok? linken olvasható.

A Nika ásvány-ékszer által, leggyakrabban használt kristályok, ABC szerinti rendben, találhatóak a gyógyító ásványok részletes leírása, képekkel. A teljesség igénye nélkül, számos kristállyal ismerkedhetünk meg és választhatjuk ki a legideálisabbat. 

A listában szereplő ásványok, kombinálhatóak ugyan, de nagy körültekintést is igényel. 

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Ezen a linken olvashatod azokat az extrákat, amikkel rendelkeznek a Nika ásvány-ékszer egyedi energiakottái. 

Az összefűzött gyógyító ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Így hangolódunk a finom energetikai rendszerre és hozzuk át a fizikai valóságunkba. 

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoz létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Változatos színek, változatos formák, változatos energiák harmonikus kapcsolódása létre hozza a speciális #energiakotta mintázatát.

A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést.

Kattints az ásvány nevére és olvasd el a részleteket.