Hegyikristály

A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön.

Az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt; a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat; ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat. A legfogékonyabb a programozásra.
Segíti a figyelem–összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket.

A hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

Szinte lehetetlen felsorolni a hegyikristály összes gyógyhatását, hiszen minden területre hat. Következzék ezért csupán egy röpke áttekintése annak, mely problémák estén érdemes hegyikristályt használni.

Szem erősítő, gyulladásgátló hatású, a szem fáradtsága estén, tisztítja a könnycsatornákat. A bőrre jótékonyan hat pattanások, vérzések, égési sérülése, ekcéma, hegesedési zavarok, bőrallergiák, kiütések esetén. Az ízületekre gyulladások, tartási hibák, porckorong panaszok, lumbágó, csípőgyulladás, a hát és nyak lazítására, a gerincoszlop általános erősítésére használható.

Szabályozza az emésztést, bélgörcsöket enyhíti, optimalizálja a gyomor és a belek működését, enyhíti a fekélyeket és fájdalmakat. Továbbá segíti az ellenálló képességet, testi, lelki és szellemi kimerültség ellen, segíti a sejtek működését és képződését.

Oldja az energiarendszer blokádjait, hogy serkentse a tobozmirigy működését. Jótékony hatása van daganatok, egyensúlyi zavarok, görcsök esetén. Harmonizálja a két agyféltekét, pszichoszomatikus betegségek, negatív energiák levezetésére, aura tisztításra is kiválóan alkalmas.

Segíti a felettes tudat aktiválását és vele való összeköttetést, az intuíciót, a telepátiát valamint az értelem, a lélek és a szellem közötti kapcsolat javítását. A lelki sebeket gyógyítja, negatív energiáktól való félelmet csökkenti, feltárja önmagunk megismerésének útját.