Ásvány ékszerek egyedi és formabontó világa tárul fel ezeken az oldalakon.

A bemutatkozás fontos része a Nika ásvány-ékszer oldalának, hiszen ezen keresztül tudod igazán megismerni, hogy miért is kaphatsz többet és mást az ásvány-ékszerek által.
Rólunk oldal a bemutatkozásé. Ásvány ékszerek egyedi és formabontó világa tárul fel ezeken az oldalakon. Nika ásvány-ékszer, többféle gyógyító hatású ásványból készít egyedi ásvány ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával. Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Változatos színek, változatos formák, változatos energiák harmonikus kapcsolódása létre hozza a speciális #energiakotta mintázatát.

Személyes bemutatkozás

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A Nika ásvány-ékszer, egy egyszemélyes fejlesztésű, működtetésű, projekt, mely egyéni vállalkozás keretein belül működik. Egyedi ékszereket. könyvjelzőket, térharmonizálókat készítek, ásványokból 2010-től. A legegyszerűbb angyalmedáltól, a három soros komoly nagy nyakékekig.
A család hölgy tagjainak szerettem volna kis angyal medált ajándékozni karácsonyra. Arra gondoltam, hogy nem lehet olyan nehéz azt elkészíteni… Így egy éjszakás műszak csendességében, böngészni kezdtem weboldalakat alapanyag után kutatva. Na, OTT történ valami varázslat, mert elkapott egy fergeteges energia és csak pakoltam a virtuális kosaramat… Ezt is, ezt is, ez is milyen gyönyörű, hú! ez is… És naagyoon bevásároltam. Így már nem csak az angyalkák készültek el, hanem egy-egy karkötő, és szett, amit kollega nőknek megmutatva, hamar gazdára találtak.
Ápolói hivatásom közepette, nagyon sokat tudtak adni az ásványok. Segítették a túlélést, segítették a töltődést és, hogy minden nap, újra én is segíteni tudjak.
A kreativitás, az alkotás még nagyobb örömöt hozott az életemben. Az így elkészült csodálatos ékszereket, elkezdtem vásárokra, rendezvényekre vinni és értékesíteni. Majd facebook oldal és a webáruház is megszületett, amiket azóta is csiszolgatok.

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Pszichológiai, kineziológiai, lélekgyógyászati, szellemgyógyászati, alkímiai és angyali technikákat ötvözve, tevékenységeim alapját, a LUX AUREA – Az átalakulás művészete elnevezésű, rezgésszint emelő technika adja. Ez képez kitűnő alapot az ásványok energetikai világába.
Mélyebb megközelítésben olvasható az energetikai háttér, a képre és a linkre kattintva. Valamint a segítő, lélekhangoló oldalam a https://gazdamonika.hu/ weboldalon bontakozik ki az érdeklődő számára.

4 erősség, ami jellemzi a Nika ásvány-ékszert

  1. Minőség. A Bakonyért Egyesület, Vidék Minősége címmel tüntette ki a Nika ásvány-ékszer termékeit, így büszkén viseli a Bakonyi Helyi márka védjegyét.
  2. Spirituális ékszer. Az ásványok rendezett sorrendje, létrehozza a speciális energiakottát, az égi fénykódok elemeit. Szimbólumokat is használ a spirituális ékszer, ami személyre szabott rezgéssel gyógyító angyali üzenettel tölti veselőjét.
  3. Egyediség. Hiszen mindannyian másak vagyunk. Nika ásvány-ékszerei között nem találsz egyformát. Mutasd meg TE is bátran, hogy egyedi vagy!
  4. Személyes figyelem. Rád figyelek, mert az emberi kapcsolatok kiemelkedően fontosak számomra. Vásárlóim számára díjmentes javítást és személyes kapcsolattartást biztosítok.

Minél közelebb hozzád

Gyógyhatású ásványokból készült ékszerekből válogathatsz, vagy készíttethetsz! Tibeti ezüsttel kombinálva, változatosan, akár szimbólumokkal erősítve.
Az ásványok, minél közelebb vannak hozzád, annál jobban tudják kifejteni gyógyhatásukat! Ezért, ha nem tudod viselni, tedd a párnád alá. Éjjel, amikor a tudatos elme lekapcsol, az energiák könnyebben tudnak hatni.
Az ásványok egymás hatását képesek felerősíteni, így még inkább ki tudják fejteni a számodra legkedvezőbb hatást.
Ha fémérzékeny vagy, akkor is találunk megoldást. Minden fém nikkel mentes, amivel dolgozom. Legtöbb fémérzékenység hátterében, a nikkel a ludas. De nyilván, ez egyénileg eltérhet.

Egyedi elképzelés

Egyéni elképzelésed van, már régóta keresed az IGAZI-t, akkor írj és igyekszem elkészíteni CSAK NEKED azt az ásvány-ékszert, amit a szíved a legjobban szeretne. Azt, ami az egyediségedhez, színvilágodhoz, egyéniségedhez a legjobban passzol.
Természetesen egészségügyi vagy lelki problémának megfelelően. (pl. máj, vese, szem, szív, bél panaszok, menstruációs problémák, túlsúly, magas vérnyomás, depresszió, félelmek, szorongás, tanulási nehézségek, önbizalom hiány, stb.)
Minden problémára található ásvány. Hinned sem kell benne, akkor is segít!
Az ásványok képesek felvenni a negatív rezgéseket, ezért időnként, hogy gyógyhatásukat megtartsák, tisztítani és energetizálni kell. Tisztítást és töltést is vállalok az elkészített ékszerekre, előzetes megbeszélést követően.

Ásványokról

Az ásványokról, a hatásokról, tisztításukról az alábbi linken olvashatsz bővebben.
Ásványok hatásait és energetikai rendszerét, már évezredek óta figyeli és használja az emberiség. A gyógyító kövek hatásait, az elbeszélések, a személyes megtapasztalásaik, de az ősi  feljegyzések is alátámasztják. Az ásványok energetikával  rendelkeznek.

A Nika ásvány-ékszer története és folyamata

Próbálkozás a kamerával. A YouTube csatornán több rövid videó is található. Nem csak a Nika ásvány-ékszerről beszélek, hanem a technikákról, amit alkalmazok. Mikre érdemes figyelni.

A képekre kattintva, youtube videó látható, őszinte vallomások, saját készítésű felvételek.

 

 

 

A tibeti ezüst erős, masszív fémötvözet. Nem ajánlatos benne zuhanyozni, mert kopik és rezesedik. De ha vigyázol rá, sokáig szép marad.
Természetesen garanciában (1 hét), méretre igazítást és javítást vállalok. (A postát nem.*)
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Nem vagyok orvos, nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Az általam kínált ásványok és belőlük készült ékszerek, egyéni rezgésükkel támogatják a környezetüket.

Üzemeltető: Ezen a linken olvasható.

Köszönöm a figyelmet!
Minden ékszer egyedi, saját készítésű és tulajdonomat képezi.
Válogass kedvedre a shopban.