Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

 

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük “mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A Nika ásvány-ékszer, egy egyszemélyes fejlesztésű, működtetésű, projekt, mely a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet keretein belül működik.

Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. A segítés és a lélekre való figyelés, mindig is közel állt a szívemhez.

Hivatásom során, szükség volt olyan tevékenységre, melyből töltekezhetek és alkotási vágyam, kreativitásom kiteljesíthetem. Az ápolói munka során, nagyon sok negatív élmény ért. Szükség volt energetikai támogatásra is. Így kezdtem el az ásványokkal foglalkozni és töltekezni, melyekből készítem a Nika ásvány-ékszer termékeit. Ezzel párhuzamosan elindult a természetgyógyászati és energetikai töltekezésem is. Visszagondolva, úgy érzem, hogy az ásványok adták meg a kezdő lendületet, hogy megtaláljam életutam és el merjek indulni.

Az ékszerkészítés mellett, a spirituális vonalam is fejlődött. Tevékenységeim alapját, a LUX AUREA – Az átalakulás művészete elnevezésű, rezgésszint emelő technika adja. Az egyéni lélekhangolásszellemhangolás, a csoportos meditációktanfolyamok az elsődleges szerepet töltik be, az ékszerekkel párhuzamosan. De található a repertoárban,  meditációs hanganyag, esetek, tapasztalatok, és blog bejegyzés is. Az ismeretekre vágyóknak, pedig energetika anatómia, a csakrák anatómiája, angyalokról lehet olvasni, a linkre kattintva. Valamint sok-sok csoda van elrejtve az oldalon, gondolatébresztő és lehetőségeket ébresztő írások és videók.

Fontos az egyediség!

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Mert többféle gyógyító hatású ásvány felhasználásával készítek egyedi ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával.

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoz létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Tekintsd meg magad, hangolódj rá és óvatosan figyelj a lelkedre. Figyelj befelé, hogy mit érzel, mit indít el benned. Ha személyesen is tudunk találkozni, akkor javaslom, hogy ne csak nézd, hanem tapintsd és érzékeld meg mélyebben. 🙂

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük “mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.
Személyre szóló, egyéni gyógyító ásvány kombináció és programozás is kérhető, mely megbeszélés tárgyát képezi.

Egyedi ásvány ékszerek készítéséhez és a programozáshoz, szükséges a kapcsolatfelvétel e-mail-ben és a lehetőségek megbeszélése.

Védjegy 

2015-ben, “A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület  védjegyes termékei közé fogadta a A Nika ásvány-ékszer által készített ékszereket.  Végtelen megtiszteltetés ez az oltalom, mely nem csak a kézművesség értékeit garantálja, de minőségi követelményeknek is megfelel.

Azóta is több ízben a Bakonyért Egyesület oltalma alatti megjelenéssel kaphatok újabb lehetőségeket, hogy vásárlóimmal személyesen, rendezvényeken is találkozzak.

 

 

Mit jelent védjegyesnek lenni? … hogy védjegyesnek lenni, számomra felér egy kitüntetéssel. Nem csak a termékeim, de úgy érzem én is oltalmat, támogatást kapok. Hálás vagyok érte!

Ha értesülni szeretnél az új termékekről, a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik.

 

Gazda Mónika

Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika