Nem vagyok orvos…

Nem vagyok orvos, nem vagyok természetgyógyász (csupán természetgyógyászati tanfolyamot és vizsgát tettem az ETI-ben), nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Az általam kínált ásványok és belőlük készült ékszerek, egyéni rezgésükkel támogatják a környezetüket.

Tanácsadást, segítséget, támogatást valamint feltöltődést kínálok. Az állapot javulás és változás, az öngyógyító folyamatok beindulásának köszönhető. A stressz kezelésének módszerei, a pozitív gondolkozás és az életmódváltozás az egyén felelőssége.

A LUX AUREA, lélekgyógyászati, szellemgyógyászati, lélekhangoló tevékenységek és az ásvány-ékszerek, semmilyen orvosi és egyéb terápiát nem helyettesítenek. Támogatják viszont az egyén mentális állapotát, önmagához és az értékeihez történő közeledést.

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni és csoportos beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak,  nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani, sem megtéveszteni. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába befolyást gyakorolni.

Gazda Mónika
Nika ásvány-ékszer