Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Öt erősség ami jellemzi a Nika ásvány-ékszereket.
– Energetikai hátteret, a spirituális tapasztalat adja. Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására.
– Fontos az egyediség, hiszen mindannyian másak vagyunk.
– Védjegy a minőség garanciája. A Vidék Minősége címet adományozott, a Bakonyi Helyi márka a Nika ásvány-ékszer számára, mely a kiváló minőséget is alátámasztja.
– Díjmentes javítást vállalok, az általam készített ékszerekre.
– A vásárlók figyelemben és személyes kapcsolattartásban részesülnek. Fontos az emberi hang!

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Energetikai háttér

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Változatos színek, változatos formák, változatos energiák harmonikus kapcsolódása létre hozza a speciális #energiakotta mintázatát.

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük „mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.

Pszichológiai, kineziológiai, lélekgyógyászati, szellemgyógyászati, alkímiai és angyali technikákat ötvözve, tevékenységeim alapját, a LUX AUREA – Az átalakulás művészete elnevezésű, rezgésszint emelő technika adja. Ez képez kitűnő alapot az ásványok energetikai világába.

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A Nika ásvány-ékszer, egy egyszemélyes fejlesztésű, működtetésű, projekt, mely egyéni vállalkozás keretein belül működik. Egyedi ékszereket. könyvjelzőket, térharmonizálókat készítek, ásványokból 2010-től. A legegyszerűbb angyalmedáltól, a három soros komoly nagy nyakékekig.

Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. A segítés és a lélekre való figyelés, mindig is közel állt a szívemhez.

Hivatásom során, szükség volt olyan tevékenységre, melyből töltekezhetek és alkotási vágyam, kreativitásom kiteljesíthetem. Az ápolói munka során, nagyon sok negatív élmény ért. Szükség volt energetikai támogatásra is. Így kezdtem el az ásványokkal foglalkozni és töltekezni, melyekből készítem a Nika ásvány-ékszer termékeit. Ezzel párhuzamosan elindult a természetgyógyászati és energetikai töltekezésem is. Visszagondolva, úgy érzem, hogy az ásványok adták meg a kezdő lendületet, hogy megtaláljam életutam és el merjek indulni.

Az ékszerkészítés mellett, a spirituális vonalam is fejlődött. Tevékenységeim alapját, a LUX AUREA – Az átalakulás művészete elnevezésű, rezgésszint emelő technika adja. Az egyéni lélekhangolásszellemhangolás, a csoportos meditációktanfolyamok az elsődleges szerepet töltik be, az ékszerekkel párhuzamosan. De található a repertoárban,  meditációs hanganyag, esetek, tapasztalatok, és blog bejegyzés is. Az ismeretekre vágyóknak, pedig energetika anatómia, a csakrák anatómiája, angyalokról lehet olvasni, a linkre kattintva. Valamint sok-sok csoda van elrejtve az oldalon, gondolatébresztő és lehetőségeket ébresztő írások és videók.

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Fontos az egyediség!

Mert többféle gyógyító hatású ásvány felhasználásával készítek egyedi ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával.

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoz létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Változatos színek, változatos formák, változatos energiák harmonikus kapcsolódása létre hozza a speciális #energiakotta mintázatát.

Erről mesélek az alábbi YouTube videóban.  Nika ásvány ékszer #energiakotta

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Tekintsd meg magad, hangolódj rá és óvatosan figyelj a lelkedre. Figyelj befelé, hogy mit érzel, mit indít el benned. Ha személyesen is tudunk találkozni, akkor javaslom, hogy ne csak nézd, hanem tapintsd és érzékeld meg mélyebben. 🙂

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük „mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.
Személyre szóló, egyéni gyógyító ásvány kombináció és programozás is kérhető, mely megbeszélés tárgyát képezi.

Egyedi ásvány ékszerek készítéséhez és a programozáshoz, szükséges a kapcsolatfelvétel e-mail-ben és a lehetőségek megbeszélése.

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Védjegy 

A Bakonyért Egyesület, Vidék Minősége címmel tüntette ki a Nika ásvány-ékszer termékeit, így büszkén viseli a Bakonyi Helyi márka védjegyét.

2015-ben, „A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület , Vidék Minősége címmel tüntette ki a Nika ásvány-ékszer termékeit, így büszkén viseli a Bakonyi Helyi márka védjegyét.  Végtelen megtiszteltetés ez az oltalom, mely nem csak a kézművesség értékeit garantálja, de minőségi követelményeknek is megfelel.

Azóta is több ízben a Bakonyért Egyesület oltalma alatti megjelenéssel kaphatok újabb lehetőségeket, hogy vásárlóimmal személyesen, rendezvényeken is találkozzak.

Mit jelent védjegyesnek lenni? … hogy védjegyesnek lenni, számomra felér egy kitüntetéssel. Nem csak a termékeim, de úgy érzem én is oltalmat, támogatást kapok. Hálás vagyok érte!

Ha értesülni szeretnél az új termékekről, a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik.

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Díjmentes javítás Díjmentes javítás

Díjmentes javítást vállalok, az általam készített ékszerre. Ha megsérült, ha elszakadt, a Kedves Vásárló keressen bizalommal és megbeszéljük. Például egy kapocs cseréjét, egy karkötő átfűzését is.

A hiányzó elemek pótlását és a postai díjat nem állom.

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Fontos az emberi hang!

Az ásványok hatásaival kombinálva, a lelki támogató szolgáltatás, védőhálót, lehetőséget, reményt tud nyújtani, ezzel akár megelőzve a komolyabb pszichés változásokat.

A mostani társadalmunkban nagyon gyakori a stressz, a mentális és fizikai állapotromlás. Ezeknek az embereknek nagy segítség lehet, a lelki támogatás, akár személyes, akár csoportos foglalkozás formájában, melyek alkalmával elmondhatják problémájukat, különböző technikákat alkalmazva, erőt nyernek és könnyebben meglátják a kiutat az aktuális helyzetükből. Erre egy megerősítés, egy tovább gondolt támogatás lehet az ásvány, az ásványból készült egyedi ékszer, mely személyre szabható, energetizálhat és kódolható.

A vásárlók kedvelik a különleges bánásmódot és az igényeik figyelembe vételét, akár ékszerekről, akár lelki segítségről legyen is szó, a Nika ásvány-ékszer és a LUX AUREA – Lélekhangoló, ezt minden esetben szemelőt tartja és törekszik rá.

Igen, RÁD is figyelek!

Gazda Mónika

Fb: Nika ásvány-ékszer

Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika