Rólunk

Rólunk oldal a bemutatkozásé. Ásvány ékszerek egyedi és formabontó világa tárul fel ezeken az oldalakon. Nika ásvány-ékszer, többféle gyógyító hatású ásványból készít egyedi ásvány ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával. Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A Nika ásvány-ékszer, egy egyszemélyes fejlesztésű, működtetésű, projekt, mely a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet keretein belül működik.
Gyógyhatású ásványokból készült ékszerekből válogathatsz, vagy készíttethetsz! Nagy szeretettel, csak neked! Tibeti ezüsttel kombinálva, változatosan.
Az ásványok, minél közelebb vannak hozzád, annál jobban tudják kifejteni gyógyhatásukat!

Az ásványok egymás hatását képesek felerősíteni, így még inkább ki tudják fejteni a számodra legkedvezőbb hatást.
Ha fémérzékeny vagy, akkor is találunk megoldást. A legtöbb fém már nikkel mentes, amivel dolgozom.

Egyéni elképzelésed van, már régóta keresed az IGAZI-t, akkor írj és igyekszem elkészíteni CSAK NEKED azt az ásvány-ékszert, amit a szíved a legjobban szeretne. Azt, ami az egyediségedhez, színvilágodhoz, egyéniségedhez a legjobban passzol.

Természetesen egészségügyi vagy lelki problémának megfelelően. (pl. máj, vese, szem, szív, bél panaszok, menstruációs problémák, túlsúly, magas vérnyomás, depresszió, félelmek, szorongás, tanulási nehézségek, önbizalom hiány, stb.)
Minden problémára található ásvány. Hinned sem kell benne, akkor is segít!
Az ásványok képesek felvenni a negatív rezgéseket, ezért időnként, hogy gyógyhatásukat megtartsák, tisztítani és energetizálni kell.

A képekre kattintva, youtube videó látható, őszinte vallomások, saját készítésű felvételek.

 

 

 

 

Tisztítást és töltést is vállalok az elkészített ékszerekre, előzetes megbeszélést követően.

A tibeti ezüst erős, masszív fémötvözet. Nem ajánlatos benne zuhanyozni, mert kopik és rezesedik. De ha vigyázol rá, sokáig szép marad.
Természetesen garanciában (1 hét), méretre igazítást és javítást vállalok. (A postát nem.*)
Minden kérdésre szívesen válaszolok.

Üzemeltető: Ezen a linken olvasható.

Köszönöm az érdeklődést!
Minden ékszer egyedi, saját készítésű és tulajdonomat képezi.