Szodalit

A szodalit gyógyítja a torkot, a hangszálakat és a gégét. Segít önmagad mélységeihez való visszatalálásban. Használják a látás javítására, a szem gyulladásainak és retinaproblémák kezelésére. Csökkenti, szabályozza a vérnyomást, és serkenti a folyadékfelszívódást a szervezetben. Mirigyekre jótékonyan hat, így a pajzsmirigyre, a hasnyálmirigyre a vércukorproblémánál. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, egyaránt megszünteti a kalciumtöbbletet és a hiányt is, tisztítja a nyirokrendszert és a szerveket, serkenti az immunrendszert.

A szodalit egyesíti a logikát a megérzéssel, a magasabb rendű tudatból a fizikai szintre hozza az információkat. Serkenti a tobozmirigyet és a harmadik szemet, elmélyíti a meditációt, megtisztítja az elektromágneses szennyeződéstől, a komputerre téve pedig blokkolja a kisugárzást.

Különösen előnyös az a kő csoportmunkákhoz, mivel harmóniát és a célok iránti szolidaritást biztosít. A csoport tagjai között növeli a bizalmat, a bajtársiasságot és a kölcsönös egymásrautaltságot.

Kitűnő a tudat számára is. Megszünteti a szellemi zűrzavart és alárendeltséget. Elősegíti a racionális gondolkodást, az objektivitást, az igazságot és az intuitív érzékelést, az érzések szavakba öntésével együtt. Mivel nyugtatja az elmét, lehetővé teszi az új információk befogadását.

A szodalit elősegíti a régi keletű mentális programozások és a merev gondolkodási minták elengedését, hogy ezzel adjunk helyet az újfajta meglátásoknak a gyakorlatban is.

Érzelmi egyensúlyt biztosít, és enyhíti a pánikrohamokat. Átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget, megszünteti azoknak a forrását, amelyek visszatartanak attól, hogy a valódi önmagunk legyünk.

Növeli az önbecsülést, az önbizalmat; megkönnyíti önmagunk elfogadását.

Nika ásvány-ékszer kínálatában, az alábbi termékek szerepelnek, melyekben SZODALIT található.  (A linkre kattintva.)

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer