Shungit

Shungit szén tartalmú ásvány. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Rezgéseinek hatására változtatja a környezetét.

Az egyik egyedülálló gyógyító kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben.

A shungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben.

A shungit megváltoztatja a víz szerkezetét, így a vizet gyógyító hatásúvá teszi. Ezek az antioxidáns molekulák lokalizálják az agresszív szabad gyököket, amelyek káros hatást gyakorolnak a szervezet élő sejtjeire, ezáltal megfiatalítják és gyógyítják az emberi szervezetet.

De mégis a legfontosabb tulajdonsága, a védelem és a negatív hatások semlegesítése.

Előszeretettel alkalmazzák medál, poháralátét, piramis, és más formákban is. A Nika ásvány-ékszer kombinálja egyéb ásványokkal, hogy a legmegfelelőbb energiakotta alakuljon ki, az egyedi ékszerekben.

Nika ásvány-ékszer kínálatában, az alábbi termékek szerepelnek, melyekben SHUNGIT található.  (A linkre kattintva.)

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer