Rutilkvarc

A rutiltartalmú kvarc életereje hasznos a krónikus betegségekre, valamint az impotenciára és a meddőségre. A rutilkvarc, jótékonyan hat a légutakra, a hörghurutra, köhögésre, a tüdő megbetegedéseire. Segíti a sejtek növekedését és regenerációját, helyreállítja a sérült szöveteket.

Egyenessé teszi a testtartást, az izületek merevségénél használatos.

Napfonat csakra

Jótékonyan támogatja még a gyomor és bélrendszert, bélgörcsök, felfúvódás, gyomorégés, gyomorgörcs esetén. A rutil tűk hatásának köszönhetően, a napfonat csakrát támogatja, ezáltal az életerőt, és a bátorságot is.

Kitűnő kimerültségre, elcsigázottságra és depresszió ellen. Csökkenti a félelmet, a fóbiát és az aggódást, megszünteti a szorító érzéseket, szembeszáll az öngyűlölettel.

A rutiltartalmú kvarcról azt tartják, hogy a kozmikus fény tökéletes egyensúlya van meg benne, biztosítja a megvilágosodást a lélek számára, és támogatja a spirituális fejlődést.

Tisztítja és energiával tölti fel az aurát. Megkönnyíti az asztrális utazást, a kristályjóslást és az üzenetközvetítést. Lehetővé teszi a kapcsolatot a legmagasabb rendű spirituális útmutatással.

Védelmet nyújt az asztrális támadással szemben.

Használható az előző életek gyógyítására is, mivel eltávolítja a rendellenességet a múltból, és segít megismerni azokat a történeteket, amelyek hatással vannak a jelenre.

Nika ásvány-ékszer kínálatában, az alábbi termékek szerepelnek, melyekben rutilkvarc található.  (A linkre kattintva.)

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer