Rózsakvarc

A rózsakvarc sokoldalú hatásai között lehet felsorolni, a vérre és az erekre gyakorolt jótékony hatásait. Anémia, leukémia, migrén, sclerosis multiplex esetén is használható. Menstruációs panaszok, petefészek rendellenességei, esetén, valamint a termékenység fokozásánál segít.

Jótékonyan hat a szívre, erősíti, megelőzi a szívbajokat, harmonizálja a szívcsakrát. Fokozza a szeretetet, segít megszüntetni az agressziót, növeli a bátorságot és szerelmi bánat ellen is hatásos.

A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve.

Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején.

Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot. A fennálló kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, valamint fokozza a feltétel nélküli szeretetet. A lélek szárnyalása, szabadsága élhető meg általa kiváltott energiák hatására.

A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. A legnemesebb gyógyító. Megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és a szívfájdalomtól, átalakítja azokat az érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálják az érdekeinket.

 A rózsakvarc arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, ami létfontosságú akkor, ha korábban nem tartottuk magunkat szerethetőnek. Addig nem tudjuk elfogadni mások szeretetét, sem pedig szeretni másokat, amíg nem szeretjük önmagunkat.

Ez a kő lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, elfogadjuk magunkat; így életre hívja bennünk az önbizalmat és az önérzékelést.

Nika ásvány-ékszer kínálatában, az alábbi termékek szerepelnek, melyekben RÓZSAKVARC található.  (A linkre kattintva.)

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer