Napkő

A napkő, a napfonat-csakra fájdalmait és problémáit orvosolja, elmulasztja a félelmeket és a depressziót. Erősíti a vegetatív idegrendszert, a szivet. A napkő serkenti az öngyógyító képességet, szabályozza a vegetatív idegrendszert és összehangol minden szervet. Jótékonyan hat a krónikus torokgyulladásra, enyhíti a gyomorfekélyt.

Életörömöt és jó természetet ad át, erősíti az intuíciót.

Ha úgy érezzük, hogy az élet semmi jót nem tartogat számunkra, segít megtalálni az örömünket; és arra ösztökél, hogy ne hagyjuk el magunkat. Ezért bármilyen betegség, gyengeség esetén jótékonyan hat.

Megszünteti a kölcsönös függőséget, elősegíti önmagunk erősítését, a függetlenséget és az életerőt. Ha valamilyen késlekedés akadályoz bennünket, a napkő azt is legyőzi.

A napkő remek ellenszere a depressziónak, felderíti a komor hangulatokat. Főleg az évszakokhoz kötődő mániás depresszióra hatékony, fényt visz a téli sötétségbe.

Megszünteti a kirekesztettséget, a hátrányos helyzetűséget és az elhagyatottság érzését. A visszára fordítja a kudarcérzetet, növeli az önbecsülést és a magabiztosságot. Optimistává és lelkessé tesz: pozitívan állunk hozzá a történésekhez.

Emésztés és felszívódás egyensúlyáért.

Az emésztésre, felszívódásra, de a teljes emésztőrendszerre jótékonyan hat. Az élet ereje, a fizikai erőnlét forrása a táplálékokban rejlik, ezért fontos odafigyelnünk, hogy mit és milyen minőségű táplálékot viszünk a szervezetünkbe. A napkő segíti az optimális emésztőrendszeri működést.

A napkő szerves részét képezi, a Nika ásvány-ékszer által használt alapanyagoknak. Azoknak az ékszereknek a listája látható ezen a linken, melyek napkövet tartalmaznak.

 

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer

Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyek kialakítják az energiakottát, valamint gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Változatos energiák rendezett és harmonikus kapcsolódása, az #energiakotta.