Labradorit

A labradorit csökkenti a vérnyomást, egyenletessé teszi a vérkeringést és a szívritmust. Erősíti a májat és a vesét, sav-bázis háztartást szabályozza. Reuma és köszvény esetén kiválóan alkalmas.

Regenerálólag hat a légutakra, aktiválja az öngyógyító erőinket. A labradorit jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget.

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.

A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe.

Eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban.

Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot.

A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.

A labradorit hasznos társ változások idején; erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve; előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.