Tigrisszem

Tigrisszem

Jótékonyan hat a szemre, erősíti a légutakat és a tüdőt. Meghűlés, köhögés, asztma és bronchitis esetén segíthet.

Hatásos a mozgásrendszeri merevségek csökkentésére, hasznos a törött csontok helyrehozatalában. Pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Az idegi betegségek esetében is, ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia és szellemi eltévelyedések ellen is segítségül hívhatjuk.

Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.

Hatására kifejlődhet a belső béke és védettség érzése. A tigrisszem összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával, magas rezgésállapotot hozva ezzel létre.

A tigrisszem védelmet nyújtó kő: hagyomány volt, hogy különféle átkok elleni talizmánként hordták. Megmutatja, hogy miként éljük megfelelően a hatalommal és előhozza az integritást.

Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot. A napfonatcsakrára téve kitűnő azoknak, akik nem a földön járnak és nem elkötelezettek.

Rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni.

Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén.
Különösen hasznos a mentális rendellenesség és a személyiségzavarok gyógyítására.

Kiegyensúlyozza a jin– és a jangenergiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot.