Tigrisszem

A tigrisszem, jótékonyan hat a szemre, erősíti a légutakat és a tüdőt, életkedved, lendületet ad. Meghűlés, köhögés, asztma és bronchitis esetén segíthet.

Hatásos a mozgásrendszeri merevségek csökkentésére, hasznos a törött csontok helyrehozatalában. Pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Az idegi betegségek esetében is, ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia és szellemi eltévelyedések ellen is segítségül hívhatjuk.

Napfonat csakra erősítő.

Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.

Hatására kifejlődhet a belső béke és védettség érzése. A tigrisszem összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával, magas rezgésállapotot hozva ezzel létre.

A tigrisszem védelmet nyújtó kő: hagyomány volt, hogy különféle átkok elleni talizmánként hordták. Megmutatja, hogy miként éljük megfelelően a hatalommal és előhozza az integritást.

Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot. A napfonatcsakrára téve kitűnő azoknak, akik nem a földön járnak és nem elkötelezettek.

Rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni.

Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén.
Különösen hasznos a mentális rendellenesség és a személyiségzavarok gyógyítására.

Kiegyensúlyozza a jin– és a jangenergiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot.

Nika ásvány-ékszer kínálatában, az alábbi termékek szerepelnek, melyekben TIGRISSZEM található.  (A linkre kattintva.)

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer