Türkiz

Türkiz

Leginkább a hatása a torok tájékára és a légutakra van. Használjuk köhögés, hörghurut, torokgyulladás, tüdőbetegségek, nyelési zavarok, de akár a pajzsmirigyműködés szabályozásának esősegítésére is.

Regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Csökkenti a savtúltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra.

Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot vagy az önszabotázst. Belső nyugalmat biztosít, miközben nagyon is éberek maradunk, és segíti a kreativitástmegnyilvánulását.

Megszűnteti az ingadozó kedélyállapotot, a félelmet, a depressziót. Romantikus szerelemre ösztönöz. A türkiz az egyik leghatásosabb gyógyító. Biztosítja a vigaszt a lélek és a jólétet a test számára.

Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. Elősegíti a spirituális ráhangolódást, valamint megkönnyíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világgal. A türkiz tisztító kő. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja az elektromágneses szmogot, és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben.

Kiegyensúlyozza és összehangolja a csakrákat a finomtestekkel, valamint ráhangolja a fizikai szintet a spirituálisra. Empatikus és kiegyensúlyozó kő. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást; csillapítja a lámpalázat, ha tömeg előtt kell beszélni.