Rodonit

A rodonit széleskörben használatos. Hatására felgyorsul a sejtképződés, gyorsabban gyógyulnak a sebek, jótékonyan hat a csontnövekedésre és a hallószervekre, finomra hangolja a hallórezgéseket, és fokozza a termékenységet. Autoimmun betegségek, genektikus betegségek, pajzsmirigyzavarok, asztma, ekcéma, sclerosis multiplec, Parkinzon-kór esetében is használjuk.

Szív csakra

Keringési és szív problémák esetén, valamint izom- és csont szöveti feszültségek esetén használható. Serkenti, tisztítja és hatékonnyá teszi a szívet és a szívcsakrát. Földeli az energiát, egyensúlyban tartja a jint és a jangot, valamint segít elérni a legfontosabb rendű lehetőségeinket. Megszünteti a félelmet, bátorságot ad, érzelmileg kiegyensúlyoz, táplálja a szervezetet és az embertársaink iránt érzett bajtársiasságot.

Azt tartják róla, hogy erősíti a mantra alapú meditációt, és sokkal szorosabban összekapcsolja a lelket a rezgéssel.

Hasznos „elsősegélynyújtó” kő: gyógyítja az érzelmi sokkot és pánikot, mivel támogató energiával látja el a lelket. Rendkívül jótékonyan hat érzelmi önpusztítás ellen, függőség és zaklatást esetén. Segít felismerni, hogy a visszavágás önpusztító; veszélyes vagy nyugtalanító helyzetekben pedig lehetővé teszi a lelki nyugalmunk megőrzését.

Egyensúlyban tartja és egyesíti a fizikai és a szellemi energiákat. Magabiztosságot ad, és csillapítja a fejetlenséget.

A rodonitot  szívesen használja, a Nika ásvány-ékszer????  Azoknak az ékszereknek a listája látható ezen a linken, melyek rodonitot tartalmaznak.

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer