Obszidián

Az obszidián, antibakteriális hatású, gyorsítja a sebek gyógyulását, pozitívan hat az allergiára.

Egyensúlyzavarokban, frontérzékenység és utazási betegség ellen is hatásos. Jó földelő, megszünteti az energiaáramlás blokádjait, a testi és lelki fájdalmakat. Segíti a tisztánlátás képességét.

Segít bármit „megemészteni”, amit nehéz elfogadni, és jótékony hatással van a fizikai emésztésre is. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat és a feszültséget a fizikai és a finomtestekben, beleértve az elmeszesedett ereket is.

Csillapítja az ízületi gyulladással járó fájdalmat, az ízületi problémákat, a görcsöket és a sérüléseket.

Az obszidián olvadt láva, amely túl gyorsan hűlt ki, így nem volt ideje kikristályosodni. Olyan kő, amelynek nincsenek se korlátai, se határai. Ennek eredményeként rendkívül gyorsan és nagyerővel fejti ki hatását. Megmutatja, hogy miként lehet javítani a káros és az energiákat elszívó körülményeken.

Az ágy mellé vagy párna alá tett obszidián eltávolítja a mentális stresszt és feszültséget, nyugtató hatása lehet, de feltárhat olyan dolgokat is, amelyek stresszt okozhatnak. Ilyen esetben ezekkel szembesülni kell, mert a nyugalom csak azután tér ismét vissza.

Bármennyire is felzaklató, véglegesen megoldja a problémát, nem csak átmeneti javulást hoz. Segít kideríteni, hogy kik is vagyunk valójában. Eloszlatja az érzelmi blokkokat és az ősi traumákat, elmélyíti és megtisztítja az érzelmeket.

Világosságot biztosít a tudatnak, megtisztítja a zavaroktól. Elevenné teszi a lélek céljait. Megsemmisíti az energia blokkjait, oldja a feszültséget az egészbe azért, hogy spirituális egységet hozzon létre.

Minden szinten serkenti a fejlődést.