Ásványok és Csakrák

Ásványok és a csakrák.

Az ásványok és a csakrák menüben, a csakrákról és az energiájukhoz hasonló ásványokról szól. Megtapasztalhatjuk, hogy melyik csakrához, milyen energiájú ásvány illeszkedik. Segítenek az írások, hogy energetikai rendszerünket jobban megismerjük, s abban, hogy milyen ásvánnyal segíthetjük ezeknek a központoknak a működését.

A kristályok segítenek, de nem pótolják az egészségügyi ellátást. Nem pótolják teljes egészében az energetikai tisztulásokat, a blokkok oldását és a testi lelki egyensúly megtapasztalását.

A 7 fő csakra, melyről bővebben olvashatsz, úgy, ahogy kevés helyen hallottad még. A csakrák tárolják spirituális értelemben, az érzelmi, energetikát és hozzá tartozó programokat. Angyali és őselemi energiák minőségét.

Mentál testünk, mint érzelmi részünk, egy nagyon finom és összetett energetikai rendszeren alapul, melynek a felépítő egysége a csakrák. A 7 fő csakrán kívül, számos mellék csakránk van, amelyek különböző méretűek és különböző minőségűek. El tudjuk képzelni, hogy a sok-sok energetikai pont, folyamatosan dolgozik, a tölcsérek forognak és az energiákat működtetik. Hol ki, hol be mozgatva. Forgás iránya, és az energia áramlás iránya is változhat.

Bővebben: Gazda Mónika: Csakrák

Részletesen:

Gyökér csakra

– Szakrális csakra

– Napfonat csakra 

– Szív csakra

 Torok csakra

– Homlok csakra

– Korona csakra