Napfonat csakra

A napfonat csakra, az erőt, a kitartást, bátorságot és a belső ragyogást biztosítja a lélek, az energia testünk vagy mentál testünk részeként. A napfonat csakra, spirituális értelemben, a negatív energia minőségei lehetnek a düh, a harag, a depresszió, de az akaratgyengeség is, amik blokkokat okozhatnak. Itt összpontosul a félelem, legyen az bármilyen területtel kapcsolatos, pld. pánikbetegség, depresszió, különböző fóbiák is. Színe a sárga és a tűz őselem táplálja.

Fizikai szinten az emésztőrendszer tartozik hozzá, és a kiválasztórendszer. Legyen szó epével, gyomorral, belekkel összefüggő, valamint a vesével és hólyaggal összefüggő problémák esetében, érdemes megvizsgálnunk ezt a területet. A lélek és lélek szintjén történő blokkok oldása azon az energetikai minőségen tud segíteni, mely beindítója lehet az elváltozásnak. Spirituális kezelések kiegészítő elemek lehetnek akár a nyugati orvoslásnak is. Ebben az esetben a lelki és energetikai rendszer harmónizálását adjuk hozzá a fizikai, tüneteket kezelő, legtöbbször gyógyszeres kezelésekhez.

Bővebben: http://gazdamonika.hu/napfonat-csakra/

Az alábbi ásványok, melyek a teljesség igénye nélkül, rezgésével támogatják a napfonat csakrát. Növelik az életerőt, az energiát. A félelmekkel, a dühvel, a depresszióval, az emésztéssel és a kiválasztással összefüggő érzelmi és fizikai problémákkal kapcsolatos támogatást nyújt, egyéb tulajdonságuk mellett.

– Borostyán,

– Citrin,

– Napkő,

– Tigrisszem.