Shungit, ónix, napkő, holdkő turmalin térharmonizáló

5.050Ft

Shungit, ónix, napkő, holdkő turmalin térharmonizáló, a női és férfi energiák kiegyenlítéséért és a védelem biztosításáért. A negatív energiák elleni segítő, a jin és jang kiegyenlítő áramlását képviseli.

HA A NIKA ÁSVÁNY-ÉKSZERT VÁLASZTOD, NEM CSAK EGY TERMÉKET KAPSZ, HANEM:

Egyedi, kézműves ékszert – nem készül két egyforma. Hiszen, mindannyian másak vagyunk, a stílusunk és az energia igényünk is más.
Spirituális ékszert – az ásványok rendezett sorrendje, létrehozza a speciális energiakotta dallamát, az égi fénykódok elemeivel. Gyakran használva szimbólumokat is a fém köztes elemekben.
Minőséget – a Bakonyért Egyesület, Vidék Minősége címmel tüntette ki a Nika ásvány-ékszer termékeit.
Díjmentes javítást – vásárlóim számára, akár évekig is. Anyag – és posta költséget nem tudom, de a munkadíjat elengedem.
Személyes figyelmet – az emberi kapcsolatok kiemelkedően fontosak számomra.

1 készleten

Cikkszám: shungit-onix-napko-holdko-turmalin-terharmonizalo Kategória:

Leírás

Shungit, ónix, napkő, holdkő turmalin térharmonizáló, a női és férfi energiák kiegyenlítéséért és a védelem biztosításáért. A negatív energiák elleni segítő, a jin és jang kiegyenlítő áramlását képviseli.

Az ásványok harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz, rendezett sorrendjük létrehozza az #energiakotta egyedi dallamát. Spirituális ékszer, melynek középen, a végtelen csomó tartja össze a memóriadrótot, köroszt (egyelő szárú kereszt mintázatú) tibeti ezüst köztes elem ékesíti.

A térharmonizáló, memória drótra van fűzve, középen shungit és fekete turmalin, egy köroszt koronával segíti a tér energiájának harmonizálását.

Praktikus egyedi, hasznos, dekoratív ajándék. Bármilyen beltérben ajánlott a használata, bárhová helyezhetők lakásdekoráció és energetizálás céljából, pl. csillárra, falra, ajtóra.

Memória drótra fűzve (tartja a formáját, erős, stabil, nem szakad)6 x 6 cm a kör. Az elemek külön is mozognak, csak felül vannak egymáshoz rögzítve.
Egyedi készítésű, gyógyító ásványokból, tibeti ezüsttel kombinálva.
Mutatós ablak- és ajtódísz, térharmonizáló gyógyító ásványokkal.
Ásványok:
Shungit: https://asvany-ekszer.com/shungit/
Ónix: https://asvany-ekszer.com/onix/
Napkő: https://asvany-ekszer.com/napko/
Holdkő: https://asvany-ekszer.com/holdko/

Turmalin (fekete, barna): https://asvany-ekszer.com/turmalin/
Állj meg egy pillanatra! Gondold át, az aktuális élethelyzeted! Hangolódj kicsit rá a lelkedre! Hozd meg a döntésed, hogy meg akarod oldani a helyzetet! Majd ezzel az érzéssel nézz körbe és engedd, hogy a lelked válasszon.
Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer