Posted on

Szerzői jog

A Nika ásvány-ékszer oldalán és a hozzá kapcsolódó Facebook és YouTube oldalon megjelenő minden írás, kép, videó és hanganyag a törvényi szabályozás szerint, szerzői jog védelme alatt áll.
Minden típusú másolás, a szerző tudtával, beleegyezésével és megjelölésével történhet.

Köszönöm a megértést!

Nika ásvány-ékszer

Gazda Mónika

Posted on

MEGBÍZHATÓ WEBÁRUHÁZ

MEGBÍZHATÓ WEBÁRUHÁZ oldalait tekinti most meg, a Kedves Érdeklődő. Rengeteg internetes adathalász és pénz lehúzó oldal kering az interneten. A Nika ásvány-ékszer képeit is felhasználták erre.

Honnan lehet tudni, hogy megbízható, valós egy webáruház?

  • Van üzemeltető, valós cégnév, aminek hivatalosan is utána lehet keresni.
  • Adatkezelési tájékoztatóban és az ÁSZF-ben megjelenik a cégnév.
  • Van cím, telefonszám, e-mail cím,  amin az üzemeltetőt el lehet érni, nem csak a kapcsolati űrlap.
  • Van személy, név, arc az áruház mögött. A Nika ásvány-ékszer mögött, lévő személy, Gazda Mónika.
  • A választást segítő információk, cikkek és leírások találhatóak az oldalon. Amik megfogalmazása többféle lehet, de semmiképp nem magyartalan (google fordító).
  • Egy-egy termékről, több kép is készül, pontos leírással. (Rengeteg munka van benne.)
  • A vásárlói visszajelzések, hosszabbak és személyesek.
  • Az árak és az akciók nem térnek el a megszokottól. Nincs fillér, a forint megjelölést mi a szám mögé helyezzük: 2700 Ft, nem így: Ft2765.25. Valamint a túl nagy kedvezmény is gyanús lehet.

KÉREM, HOGY FIGYELJEN MINDENKI, HOGY HONNAN RENDEL!!!

Rengeteg internetes adathalász és pénz lehúzó oldal kering az interneten!

A Nika ásvány-ékszer -t is felhasználták erre. Már jelentettem, de FIGYELJEN MINDENKI, honnan rendel és hova fizet.
Rengeteg képemet felhasználták, még olyanokat is, ami mögött nincs termék (még a logómat is), és árusítják ezen az oldalon, ahhol minden: Ft2765.25  az “eredeti”, áthúzott ár: Ft12570 megjelölést kapott.
A HAMIS ÁRUHÁZ linkjét is berakom, itt megnézhető:

Kérem, hogy SENKI NE VÁSÁROLJON a fenti linkről megjelenő, a hamis áruházból, NEM FOG TERMÉKET KAPNI!

A MEGBÍZHATÓ WEBÁRUHÁZ, Nika ásvány-ékszer oldala, az alábbi linken érhető el, az egyedi és formabontó ékszerekkel: https://asvany-ekszer.com/

Végtelenül kellemetlen ez nekem. Remélem, hogy nem lesz károsult, amíg a hatóságok intézkednek.
Köszönöm, hogy figyelsz és erre figyelmeztetsz másokat is! 🙂
Gazda Mónika
Posted on

Én megálmodtam, a Nika ásvány-ékszer elkészítette

Én megálmodtam, a Nika ásvány-ékszer elkészítette. Évek óta Mónika Gazda készíti egyedi, személyre szabott ásvány ékszereim.

Tiszta, finom energiákkal hangolva, de határozott támogatással segítik a hétköznapokat ékszerei.
Ez a darab különösen egy felsőbb célt szolgál.
Larimar-Lapis lazuli-rutilkvarc-hegyikristály-szelenit
Ha mégis magad szeretnéd elkészíteni a saját ékszered, ebben is segítséget kaphatsz: Nyitott programok – Ásvány karkötő készítés 2020.10.21.
Ha lemaradtál, érdeklődj bátran a következő kreatív eseményről. : https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer
Posted on Hozzászólás most!

ANGYALKA

ANGYALKA: Tavaly karácsonyra egy karkötőt és egy angyalkás medált választottam holdkő ásványból abban bízva, hogy meghozza a gyermekáldást a családban és a hitünk, az ásványok tiszta energiájának befogadása segített, mert novemberben gyönyörű kisunokám született.

Köszönöm!

Posted on Hozzászólás most!

Rólam és a tapasztalataimról:

Rólam és a tapasztalataimról: Én kevéssé hiszek a kövek erejében, de azért hiszek bennük. Télen egy rendkívül nehéz időszakban voltam már hosszabb ideje, több fronton is mélyponton.

Munkahelyi gondok, magánéleti gondok nyomasztottak, ami anyagi gondokat is hozott sajnos. Emellett féltem, hogy egyedül maradok és soha nem lesz babám, mert akkor már 12 éve küzdöttem egy nőgyógyászati probléma miatt a meddőséggel. A nekem készített karkötőt rendszeresen hordtam, mindig velem volt. Lassan javulni kezdett a helyzetem és ugyan még sok tekintetben van min javítani, de májusban megállapították, hogy terhes vagyok, spontán.  Ez kis csoda, mivel elvileg esélytelen volt orvosi segítség nélkül. Sok egészséges teát is ittam és odafigyeltem az étkezésre, mozgásra is , de meggyőződésem, hogy a karkötőnek és az általa kapott lelki erőnek nagy szerepe volt a baba megfogantatásában.

Jelenleg 14. hetes terhes vagyok és remélem a karkötő továbbra is segít majd. 🙂

Köszönöm Mónikának, aki beszélgetett velem és személyre szabottan készítette el nekem ezt az ékszert.

 

Ásványok, féldrágakövek listája

Posted on Hozzászólás most!

Összhangban önmagammal

Összhangban önmagammal egy őszinte vallomás. Sok-sok önfejlesztés, sok-sok fejlődési lépcsőfok, sok-sok tapasztalás áll mögöttem. Összhangban önmagammal egy fontos kérdése és feladata az életemnek. Volt egy konkrét megtapasztalásom, mely során a Nika ásvány-ékszer hatást gyakorolt rám.

Szeretem a vásárok forgatagát, szeretem a kézműves termékeket. Szeretem az egyedi kincseket. Egyik kézműves vásár alkalmával, a sok ásványt áruló árus között rábukkantam valamire. Megállított valami titokzatosság. Nem volt a bámészkodó számára semmi különleges, pont olyan mint a többi ékszer, mint a többi ásvány.

Futólag…

De amikor megálltam, és láttam is, nem csak néztem, felcsillant egy csodaszép karkötő. Majd arrébb csúszott a tekintetem és megcsillant egy másik, egy még szebb, vagyis valami más… Valami…

Majd elkezdtem legeltetni a szememet. Később bátorságot gyűjtve, meg is érintettem és töltekeztem a különlegességükből. Mind egyedi, mind más és mindegyikben volt valam cukiság vagy éppen valami  elegancia. Sok szín, sok forma, sok stílus, sok energia. Hol van ami pont nekem kell? Melyik érint meg? Melyik tetszik? Melyik miból áll? Milyen a hatása?

Ennek ez, annak az, olvasgattuk a könyvet és hittük, hogy vezet. De amikor a kezembe vettem, jött az impulzus. Elöntött a melegség, elöntött a harmónia. És jött a tudat, hogy EZ AZ! Mindegy, mit ír a könyv, mindegy mit mond az eladó. A lelkem mélyén ott a válasz. Már egy ideje engedem magamnak, hogy hallgassak a lelkemre. Örültem neki, hogy most is jól érzem. Pont jó, pont passzol. Mint a mesében. 🙂

Én ezt, nem vettem észre, amikor csak bámészkodtam. De valami megállított. Az a karkötő állított meg. Úgy éreztem, hogy nem engedhetem el, hiszen megmutatta nekem, hogy ne csak nézzek, hanem lássak is. Lássam meg azt, ami a fizikai szemnek láthatatlan. Hatására jobban éreztem magam. Mint amikor veszel egy új ruhát, és szíved szerint egész héten abba járnál, sőt szíved szerint abban is aludnál. Az egész világnak megmutatnád. Így voltam én ezzel a karkötővel. Vittem is.

Azóta is együtt vagyunk. Ha viselem, összhangba kerülök önmagammal. Összhangban az érzéseimmel, az érzékelésemmel.

Hála és köszönet!

Posted on Hozzászólás most!

Búcsú ajándék

Búcsú ajándék. 2016 szeptember végén kaptam Pétertől, volt kollégámtól búcsúajándékként egy Mónika által készített nyaklánc, karkötő ékszerszettet.

Van benne citrin, hegyikristály, akvamarin és a kedvenc ásványom a tigrisszem is.

A nyakláncot nem feltétlenül viselem, de a karkötő mindig rajtam van, ha elmegyek otthonról. Már Olaszországot is megjárta velem.

Sima volt a repülőút, pedig nagyon féltem, életemben először ültem repülőn. Gond nélkül, mondhatni eseménymentesen megérkeztem Milánóba és pár nappal később vissza Budapestre is.

Ez a szerencse karkötőm, nagyon örülök neki, boldog vagyok, hogy viselhetem.

Horváth Erika

Posted on Hozzászólás most!

Babahozó Csodalánc

Babahozó Csodalánc, egy csodákkal átszőtt történet. Köszönöm a tapasztalást és azokat a csodás érzéseket, melyeknek részese lehettem ennek az ékszernek az elkészítése, átadása és “eredményének” a találkozása kapcsán.

Nagyon kedves vásárlóm, megkért, hogy ne közöljem az általa leírtakat, túl sok benne a személyes rész. Ezért, én csupán részleteket teszek közzé, és kiegészítem saját megéléseimmel.

“Arra kértelek a fesztiválon, hogy készíts számomra egy olyan nyakláncot, ami a leendő kisbabánk érkezését segíti. 2 éve próbálkoztunk akkorra sikertelenül. 

Nagyon szépséges nyakláncot kaptam végül tőled, zöld-piros-fehér színekben, különböző kis kiegészítő kütyükkel, amiket én válogathattam. Tényleg gyönyörű lett, nagyon szerettem első perctől. “

Ahogy ültem, a hosszú, színes ruhámban, az ölemben a félig kész nyaklánccal és szedegettem egyessével az ásványokat és figyeltem az összhangra, figyeltem a pontosságra, egy nagyon finom energia indult el, valahonnan felülről. Mintha a gerincemen végig futott volna és a második csakra magasságában tört volna kiutat magának és tódult a készülő nyakláncban. Ez egy nagyon finom és lágy energia volt, de nagyon határozottan volt jelen. Tudtam, hogy egy kislány, tudtam, hogy jönni szeretne. Éreztem a finom lelkét, érzetem a határozottságát a jelenben. S mindez, rajtam keresztül, az ékszerbe töltődött. Potyogtak a könnyeim…. Abba hagytam a fűzést és csak fürdőztem az érzésben.

Majd barátnőm unszolására, amikor átadtam a nyakláncot a megrendelőjének, elmeséltem az élményemet. S közben, ugyanaz az energia áramlott rajtam keresztül, a velem szemben állók irányába. Lúdbőrösek lettünk, mindannyian és tudtuk, hogy csoda történt velünk.

Kértem, hogy ilyen élmények után, feltétlen tájékoztassanak a fejleményekről. Ez meg is történt. Annak az évnek az őszén, kaptam az e-mailt, ami beszámolt, hogy valóban megfogant a baba. 🙂

“Hordtam a láncot, az egyik kedvencem volt!!! Köszönöm neked utólag is, tényleg nagyon kedves számomra.”

…Azon a héten, amikor a genetikai teszt eredményét vártuk és minden bajom volt, szintén az általad készített nyakláncot szerettem volna hordani. Sőt, arra gondoltam, hogy le sem fogom venni az eredményig, ezt éreztem az egyetlen kapaszkodónak, hogy ha valami, akkor majd a lánc megvédi a babát, és biztosan kiderül, hogy egészséges! 

Odamentem a nyakláncaimhoz, ahol ennek a láncnak fix helye volt, mindig ugyanoda akasztottam vissza. Sok láncom van, de vigyázok rájuk, mindig visszaakasztom őket és rendszerben vannak. És képzeld el, hogy NINCS OTT A LÁNC!!!!!! Üres a helye!!!!!!!!!! Felkutattam az egész lakást, a táskáimat, a kabát zsebeimet, a nagyobb zsebes ruháimat, mindent megnéztem, amit csak lehet, és nincs sehol…. Kizárt dolognak tartom, hogy leesett a nyakamból, hogy elhagytam volna, mert annál nagyobb volt a lánc, hallottam volna, ahogy leesik és csörög. És rendszeresen hordtam is. 

Hát akkor megint elkezdtem sírni, mint azokon a napokon mindig, ezt egy újabb rossz jelnek éreztem – ha már a lánc sincs meg, hát akkor mi lesz a babánkkal??? 

Aztán szerencsére a jobb pillanataimban át tudtam fordítani ezt a sötét gondolatot, és azzal biztattam magam, hogy ez a lánc végső soron BABAHOZÓ lánc volt!! márpedig a baba itt van, tehát a lánc betöltötte szerepét, amiért létrejött, már nincs dolga náluk és továbbállt. Teljesítette küldetését, a baba itt van és jól van. A lánc felszívódott.

… És utána pár nappal megjött a genetikai eredmény is, megkaptuk a jó hírt, hogy egészséges.”

Majd eltelt két év…. Egyik rendezvényen, kedves női hang köszönt és megkérdezte, hogy emlékszem-e rá. Arcról hirtelen nem tudtam, hogy honnan kellene emlékeznem, de amikor megemlítette a Baba hozó csodaláncot, egyből tudtam. S láss csodát! Mellette apukája ölében egy édes kicsi lány! Annyira felkavaró és megható volt a találkozás! A kislány, mint kíváncsiskodó csöppséghez illik, nézegette a színes és csillogó asztalt, majd engem. …

Hálával tartozom nekik! Megmutatták, hogy történnek csodák!

Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer

Posted on Hozzászólás most!

Nagyon szeretem a Nika ékszereket.

“Nagyon szeretem a Nika ékszereket. Egyediek, szépek érzéssel készülnek. Az első darabom egy színes lánc, amit elsőre nem vettem meg aztán hetekig nem ment ki a fejemből. Azóta választottam már érzésre, de rendeltem egyedi elképzelés alapján. Sőt ajándékként is nagy sikere volt. Szinte minden nap viselem valamelyiket.
Anikó”❤️