Mit jelent ha elszakad az ásvány karkötő?

Mit jelent ha elszakad az ásvány karkötő? Sokszor találkozom ezzel a kérdéssel, és bevallom én is sokáig elgondolkoztam rajta. A legjobb energetikát szerettem volna.

A régebbi rendszerek szerint, az ásvány „elvégezte” feladatát, „túltöltődött”, ha eredeti (vásárolt) minőségén változás áll be, akkor ki kell dobni, vissza kell adni a földnek. Az ásványok „élnek”, reagálnak a környezetükre, változnak, ahogy mi is. Változik az élővilág, a növények, az állatok, az emberek, de a kőzetek, a Föld is.

Hosszú, hosszú évtizedek, évszázadok alatt Föld anya gyomrában született „gyümölcsök” a bányászat révén elkezdik küldetésüket a föld felszínén. A természet csodái ilyen és még gyönyörűbb formában lehet az életünk része.

Spirituális körökben, az ékszert nem csupán szépsége miatt választjuk, hanem hatása és szimbólumrendszer miatt is. Közvetít, energetizál, tölt és számos jótékony tulajdonság miatt vásárolunk, készítünk csecse-becsét. A mindennapok rohanását, de a szertartások szentségét is átitathatjuk ezzel a töltő lüktetéssel. Ezt a tápláló energiát megtarthatjuk, hogy a számunkra fontos ásványokat rendszeresen tisztítjuk, és töltjük. Erről ezen a linken olvashatsz bővebben.

Amióta készítem az ékszereket és több ásvány megfordul a kezeim között, egy kicsit megváltozott a véleményem és az érzékelésem. Így több érvet is tudok amellett mondani, hogy ne legyünk pazarlóak, a kedvencünket tartsuk egy kicsit nagyobb becsben és halljuk meg az üzenetét.

Sőt! Készítek memóriadrótra fűzve is ékszert, ami SOHA nem szakad el. Ezen a linken találod erre szűrve a Nika ásvány-ékszer termékeit.

Amikor fizikai, technikai dolgok is közre játszanak, akkor azt is vegyük számításba, ne csak az energetikát próbáljuk kitalálni.

Vagyis nem is  kitalálni, hanem valakinek a véleményére, megérzésére támaszkodni.

Hordtad egy ideig a karkötődet, viselted már az ékszeredet. Kettőtök között az interakció már létrejött. Már sok mindent „tudtok” egymásról. Együtt voltatok borúsabb és derűsebb napokon is. Hangolódj rá és kérdezd meg tőle, hogy mi a problémája. Érzékeld meg az energetikai szálat és megérzed a választ.  Légy bátor!

Mit jelent ha elszakad az ásvány karkötő?

Az ásvány nem szakad… csupán a gumi öregedett el. Csupán a használat, vagy maga az idő hatására elengedi a tartását és a rajta lévő ásványok szétgurulnak. A gumi volt a „hibás”, nem az ásvány. Lehet szüksége van egy kis frissülésre, a padlóval való koccanásra, egy kis tisztításra, töltésre, vagy bármire.

Ne veszítsük el a fizikai síkot. Azért nem baj, ha a két lábunk is stabilan áll a földön. Az ásvány karkötő elszakadásának okai lehetnek, fizikai és energetikai.

Fizikai:

Energetikai:

Ilyen esetekben a fizikai és energetikai síkon is érdemes orvosolni a problémát.

Gyakorlatilag, egy teljesen új ékszert viselhetsz, melynek nem csak a technikai, de az energetikai jellemzői is rád lettek szabva.

Sok sikert kívánok, a megújult ékszeredhez!

Mit jelent ha elszakad az ásvány karkötő?

 

Gazda Mónika