Ha elszakadt, átfűzöm

Kedves Vásárlóim!
Ha elszakadt a karkötőd, amit a Nika ásvány-ékszertől vásároltál, szívesen átfűzöm. Mit jelent, ha elszakad a karkötőd?

Bizonyára te is hallottad, hogy azért szakadt el, mert elvégezte a feladatát, vagy már nincs rá szükséged, vagy azt, hogy mást választ az ásvány.
Hááát… nem kételkedek ezeknek az állításoknak a jogosságában, de azért megvizsgálhatjuk fizikai szinten is a dolgokat. 🙂
Mert technikailag vannak olyan részletei az ékszerkészítésnek, amelyek nem állják ki az idő vas fogát. Ilyen például a gumi. Az köztudott, hogy az autóra, ha megvásároljuk a gyönyörű és hasznos téli/nyári gumiszettet, azt használjuk, járunk vele az aszfalton, a köves, a murvás vagy akár föld úton. Használjuk. Hiszen ez a funkciója.
De bizonyára te is találkoztál már akár nadrág gumijának, fehérnemű gumijának elöregedésével. De nézd meg a fürdőruhák gumírozott anyagát, hogy egy idő után ott is elenged a gumi tartása. Még, ha nem is használtuk, még ha a szekrényben állt, akkor is.
A karunkon viselt karkötő gumiját is használjuk, de ha csak áll és vigyázunk rá, akkor is lassan elöregszik. Így a hőn szeretett karkötőnket is át lehet füzetin, ahogy az autót sem dobjuk ki, ha át kell gumiztatni, sőt a nadrág gumiját is ki tudjuk cserélni. Nyilván van, amit nem tudunk újra rugalmassá varázsolni, de amit lehet, azt mért ne tennénk.
Ha mégis attól tartunk, hogy az ásvány is telítődött, hogy már nem azt az energiák közvetíti, akkor érdemes tisztítani és tölteni. Erről az alábbi linken olvashatsz bővebben.  Ásványok tisztítása

Ha elszakadt, átfűzöm

Sőt, töltöm is, ha szeretnéd. 🙂
Sajnos elöregedett  és nagyon szakadékonnyá vált az eddig használt gumis damilom. Valóban sokáig használtam ezt a nagy tekercset.
DEE! Megérkezett az új, roppan erős és remekül tartja az ásványokat egy karkötőben.
De memória drótra is át lehet fűzni, ami soha nem szakad el. Tartja a formáját, mint egy karperec, de egy kapocs azért szükséges rá. ?
Így, ha neked is elszakadt, ne őrizgesd a fiókban, vagy a dobozkában, hozd el a Nyitott órákba, hétfőnként 10-13:00 és 15-18:00-ig, a Lélekhang FényTérbe, Veszprém, Rózsa utca 13-ba.
Vagy postán is elküldheted, ugyanerre a címre.
Egyeztessünk.

Egy válasz