Akciók, Kedvezmények, Szolgáltatások

Akciók, Kedvezmények, Szolgáltatások, amivel a Nika ásvány-ékszer kedveskedik Neked! Mottóm, hogy az elégedett vásárló a legjobb vásárló. Ezért állandóan szerepelnek a kínálatomban az alábbiak (a linkre és a képre kattintva bővebben):  

AKCIÓS TERMÉKEK

Legtöbbször azok az egyedi ékszerek kerülnek ide, melyek régebben készültek és nem találták még meg a valódi gazdájukat. Készítésük ugyan olyan gondossággal és figyelemmel történt, csupán egy polcon várnak.

Lehet, hogy pont a TE energiakottád van bennük.

Nézegesd, szemezgesd és ha hív a lelked, válassz.

 


10% KEDVEZMÉNY – VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉS

Egy nagyon egyszerű kedvezmény-játékra invitállak! 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz a Nika ásvány-ékszer-től! 

Minden pozitív vásárlói visszajelzés után, a következő alkalommal, 10 % kedvezmény jár. Ha régebben volt szerencsénk és arról írsz, az is tökéletesen megfelel, hogy olcsóbban vásárolhass.

Akár személyesen, akár webshopon keresztül is érvényesíthető.


DÍJMENTES JAVÍTÁS Díjmentes javítás

Díjmentes javítást vállalok, az általam készített ékszerre. Ha megsérült, ha elszakadt, a Kedves Vásárló keressen bizalommal és megbeszéljük. Például egy kapocs cseréjét, egy karkötő átfűzését is.

A hiányzó elemek pótlását és a postai díjat nem állom.


HA ELSZAKADT, ÁTFŰZÖM

Ha elszakadt a karkötőd, amit a Nika ásvány-ékszertől vásároltál, szívesen átfűzöm. Mit jelent, ha elszakad a karkötőd?
Bizonyára te is hallottad, hogy azért szakadt el, mert elvégezte a feladatát, vagy már nincs rá szükséged, vagy azt, hogy mást választ az ásvány.
Hááát… nem kételkedek ezeknek az állításoknak a jogosságában, de azért megvizsgálhatjuk fizikai szinten is a dolgokat. ???? Olvasd tovább a részleteket:

MIT JELENT HA ELSZAKAD AZ ÁSVÁNY KARKÖTŐ?

 

Élj bátran a kedvezményekkel, szolgáltatásokkal, és válogass biztonságosan a Nika ásvány-ékszer online és fizikai polcairól. A Személyes találkozók, rendezvényeken, vásárokon és a Nyitott órákban (Veszprém, Rózsa u. 13. Hétfőnként) lehetséges.

Kérdésed van, keress a kapcsolati űrlapon, vagy a nika@asvany-ekszer.com e-mail címen.