10% kedvezmény – vásárlói visszajelzés egy remek lehetőség, hogy pár mondatért, személyes tapasztalatért, kedvezménnyel vásárolhass.

KEDVES ÁSVÁNYT SZERETŐ VENDÉGEM!

Egy nagyon egyszerű kedvezmény-játékra invitállak! 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz a Nika ásvány-ékszer-től! 

Minden pozitív vásárlói visszajelzés után, a következő alkalommal, 10 % kedvezmény jár. Ha régebben volt szerencsénk és arról írsz, az is tökéletesen megfelel, hogy olcsóbban vásárolhass.

Tehát, ha már ismered a Nika ásvány-ékszer-t, viselted, vagy ajándékba adtad a terméket, ha van pár perced és megírod a tapasztalataidat, akkor a következő vásárlásod alkalmával, 10 % kedvezményt adok a teljes összegből. Ha többször megírod, többször vásárolhatsz kedvezménnyel.

Ne gondolj nagy dolgokra. Az érzés, ami viseléssel jár, ha megdícsérték rajtad, vagy bármi, ami eszedbe jut. Ha kiszolgálással, a kommunikációval vagy a kettőnk közötti kapcsolattal van észrevételed, természetesen szívesen fogadom.

Akár többször is élhetsz a lehetőséggel, amíg az akció tart.

A visszajelzést, mindenképpen írásban szeretném, akár névvel, akár név nélkül. Legalább 5-6 mondat terjedelemben. A beérkezés után, egy kódot küldök, amit akár személyesen, akár interneten is be lehet váltani.

A  kapcsolati űrlapon


    :

    Vagy az alábbi e-mail címekre várom a soraid:

    nika@asvany-ekszer.com;  nika@gazdamonika.hu

    Hálásan köszönöm, hogy időt szentelsz rá!

    A KUPON 10% akció, visszavonásig érvényes. A beváltásra, 3 hónap áll rendelkezésre, ami történhet személyes találkozások alkalmával, vagy webshop-on történő rendelés esetén.