Lápis lazuli, holdkő, napkő 2 soros karkötővel, ásvány-ékszer szett

15.150Ft

Lápis lazuli, holdkő, napkő 2 soros ásvány-ékszer szett, a jin és jang energiák kiegyenlítésére és a spirituális tudatosság erősítője. Spirituális ékszer, a bölcsesség a tisztánlátás megéléséért, a női erő, a hold fénye, egy csipetnyi nap tüzével fűszerezve. Fém köztes elemekkel, az OM jel végtelen egyensúlyával, és gyöngykupakokkal.

HA A NIKA ÁSVÁNY-ÉKSZERT VÁLASZTOD, NEM CSAK EGY TERMÉKET KAPSZ, HANEM:

Egyedi, kézműves ékszert – nem készül két egyforma. Hiszen, mindannyian másak vagyunk, a stílusunk és az energia igényünk is más.
Spirituális ékszert – az ásványok rendezett sorrendje, létrehozza a speciális energiakotta dallamát, az égi fénykódok elemeivel. Gyakran használva szimbólumokat is a fém köztes elemekben.
Minőséget – a Bakonyért Egyesület, Vidék Minősége címmel tüntette ki a Nika ásvány-ékszer termékeit.
Díjmentes javítást – vásárlóim számára, akár évekig is. Anyag – és posta költséget nem tudom, de a munkadíjat elengedem.
Személyes figyelmet – az emberi kapcsolatok kiemelkedően fontosak számomra.

1 készleten

Cikkszám: lapis-lazuli-holdko-napko-2-soros-karkotovel--asvany-ekszer-szett Kategória: Címke:

Leírás

Lápis lazuli, holdkő, napkő 2 soros karkötővel, ásvány-ékszer szett, a jin és jang energiák kiegyenlítésére és a spirituális tudatosság erősítője. Spirituális ékszer, a bölcsesség a tisztánlátás megéléséért, a női erő, a hold fénye, egy csipetnyi nap tüzével fűszerezve. Fém köztes elemekkel, az OM jel végtelen egyensúlyával, és gyöngykupakokkal.

Egyedi #energiakotta alkotta rezgésekkel.
Egyedi készítésű, gyógyító ásványokból, tibeti ezüsttel kombinálva.
Antiallergén! Nikkel mentes alapanyagokból.

Lápis lazuli, holdkő, napkő 2 soros karkötővel, ásvány-ékszer szett, szettben készült, de külön is megvásárolható. Ha csak egy-egy részét szeretné a szettnek, akkor azt kérem jelezze e-mailben. nika@asvany-ekszer.com

Ásványok:
Lápis lazuli: https://asvany-ekszer.com/lapis-lazurit/
Holdkő: https://asvany-ekszer.com/holdko/
Napkő: https://asvany-ekszer.com/napko/

Technikai jellemzők:
Nyaklánc: 45 cm. A kívánt méretre tudom igazítani. Sodronyra (erős, hajlékony fém szál) fűzve, viaszos szál és organza szalag kombinációjával. Egyszerű delfinkapoccsal. Ovális alakú, OM jelet ábrázoló fém köztes elemekkel és gyöngykupakokkal. 5700 Ft

Karperec: Átlagos női csuklóra méretezve. Az ásvány golyók, egymáshoz viszonyított helyzete, a normál csuklón áll össze. De gyakorlatilag bármekkora méret tudja viselni. Ha nagyobb a csukló, akkor a két sor kicsit szét csúszik. Memóriadrótra fűzve, ami kétszer tekeredi a csukló köré, normál méret esetén. A memóriadrót, mereven tartja a kör alakú formáját. Biztonsági kapoccsal el van látva. Ovális alakú, OM jelet ábrázoló fém köztes elemekkel és gyöngykupakokkal, két sorban fűzve. 6400 Ft

Fülbevaló: 6 cm (akasztóval), antiallergén,  szerelőpálcára fűzve. 3050 Ft

Állj meg egy pillanatra! Gondold át, az aktuális élethelyzeted! Hangolódj kicsit rá a lelkedre! Hozd meg a döntésed, hogy meg akarod oldani a helyzetet! Majd ezzel az érzéssel nézz körbe és engedd, hogy a lelked válasszon.
Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer