Holdkő, ónix, turmalin 2 soros ásvány-ékszer szett

18.650Ft

Holdkő, ónix, turmalin 2 soros holdkő ásvány-ékszer szett, a védelmet és harmóniát segíti, a legmélyebb női erők megélésével. Spirituális ásvány-ékszer, ami a végletek asszonyának eleganciáját erősíti. Egyenlő szárú kereszttel (köroszt) és OM mintázatú köztes elemekkel. Egyedi energiakotta alkotta rezgésekkel.

Elfogyott

Leírás

Holdkő, ónix, turmalin 2 soros holdkő ásvány-ékszer szett, a védelmet és harmóniát segíti, a legmélyebb női erők megélésével. Spirituális ásvány-ékszer, ami a végletek asszonyának eleganciáját erősíti. Egyenlő szárú kereszttel (köroszt) és OM mintázatú köztes elemekkel. Egyedi energiakotta alkotta rezgésekkel. Egyedi készítésű, gyógyító ásványokból, tibeti ezüsttel kombinálva. Antiallergén! Nikkel mentes alapanyagokból.

Holdkő, ónix, turmalin 2 soros ásvány-ékszer szett

Ásványok:
Holdkő: https://asvany-ekszer.com/holdko/
Ónix: https://asvany-ekszer.com/onix/
Turmalin: https://asvany-ekszer.com/onix/
Jáde (fehér): https://asvany-ekszer.com/jade/

Technikai jellemzők: Nyaklánc: Rövidebb szál, 46, hosszabb szál, 50 cm. Viaszos szál és organza szalaggal kiegészítve. Sodronyra (erős, hajlékony fém szál), duplán fűzve, hordó formájú, egyenlő szárú kereszttel (köroszt) és OM mintázatú köztes elemekkel. Egyszerű delfinkapoccsal.

Karkötő: Memóriadrótra fűzve (ami soha nem szakad el), két sorban. Hordó formájú, egyenlő szárú kereszttel (köroszt) és OM mintázatú köztes elemekkel. A bekapcsoláshoz lánccal és egyszerű delfinkapoccsal. 15-21 cm közötti csuklóra is megfelel.

Fülbevaló: 7,5 cm (akasztóval), antiallergén, két sorban, szerelőpálcára fűzve. Állj meg egy pillanatra! Gondold át, az aktuális élethelyzeted! Hangolódj kicsit rá a lelkedre! Hozd meg a döntésed, hogy meg akarod oldani a helyzetet! Majd ezzel az érzéssel nézz körbe és engedd, hogy a lelked válasszon.

Fb oldal: https://www.facebook.com/nika.asvany.ekszer