Ásványok, féldrágakövek hatásai

Ásványok, féldrágakövek hatásai

Ásványok, féldrágakövek hatásait és energetikai rendszerét, már évezredek óta figyeli és használja az emberiség. A gyógyító kövek hatásait, az elbeszélések, a személyes megtapasztalásaik, de az ősi  feljegyzések is alátámasztják. Az ásványok energetikával  rendelkeznek.

A kristályokat, keletkezésük során, számos erő és számos anyag hatása veszi körül. A környezetével interakcióba került anyagok, különböző hatásokat fejtenek ki egymásra. Így speciális alap összetételre és rezgésre tesznek szert. Ezen rezgésük kódolódik és környezetére hatást gyakorol. Így az ásvány finom rezgése találkozik a közelében lévő ember rezgésével, és a két rezgés kiegyenlítésre törekszik.

A hatások elméletéről bővebben: Hogyan gyógyítanak az ásványok? linken olvasható.

A Nika ásvány-ékszer által, leggyakrabban használt kristályok, ABC szerinti rendben, találhatóak a gyógyító ásványok részletes leírása, képekkel. A teljesség igénye nélkül, számos kristállyal ismerkedhetünk meg és választhatjuk ki a legideálisabbat. 

A listában szereplő ásványok, kombinálhatóak ugyan, de nagy körültekintést is igényel. 

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Ezen a linken olvashatsz róla bővebben.

Az összefűzött gyógyító ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Így hangolódunk a finom energetikai rendszerre és hozzuk át a fizikai valóságunkba. 

A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést.