Összhangban önmagammal

Összhangban önmagammal egy őszinte vallomás. Sok-sok önfejlesztés, sok-sok fejlődési lépcsőfok, sok-sok tapasztalás áll mögöttem. Összhangban önmagammal egy fontos kérdése és feladata az életemnek. Volt egy konkrét megtapasztalásom, mely során a Nika ásvány-ékszer hatást gyakorolt rám.

Szeretem a vásárok forgatagát, szeretem a kézműves termékeket. Szeretem az egyedi kincseket. Egyik kézműves vásár alkalmával, a sok ásványt áruló árus között rábukkantam valamire. Megállított valami titokzatosság. Nem volt a bámészkodó számára semmi különleges, pont olyan mint a többi ékszer, mint a többi ásvány.

Futólag…

De amikor megálltam, és láttam is, nem csak néztem, felcsillant egy csodaszép karkötő. Majd arrébb csúszott a tekintetem és megcsillant egy másik, egy még szebb, vagyis valami más… Valami…

Valami cukiság

Majd elkezdtem legeltetni a szememet. Később bátorságot gyűjtve, meg is érintettem és töltekeztem a különlegességükből. Mind egyedi, mind más és mindegyikben volt valami cukiság vagy éppen valami  elegancia. Sok szín, sok forma, sok stílus, sok energia. Hol van ami pont nekem kell? Melyik érint meg? Melyik tetszik? Melyik miből áll? Milyen a hatása?

Ennek ez, annak az, olvasgattuk a könyvet és hittük, hogy vezet. De amikor a kezembe vettem, jött az impulzus. Elöntött a melegség, elöntött a harmónia. És jött a tudat, hogy EZ AZ! Mindegy, mit ír a könyv, mindegy mit mond az eladó. A lelkem mélyén ott a válasz. Már egy ideje engedem magamnak, hogy hallgassak a lelkemre. Örültem neki, hogy most is jól érzem. Pont jó, pont passzol. Mint a mesében. 🙂

Én ezt, nem vettem észre, amikor csak bámészkodtam. De valami megállított. Az a karkötő állított meg. Úgy éreztem, hogy nem engedhetem el, hiszen megmutatta nekem, hogy ne csak nézzek, hanem lássak is. Lássam meg azt, ami a fizikai szemnek láthatatlan. Hatására jobban éreztem magam. Mint amikor veszel egy új ruhát, és szíved szerint egész héten abba járnál, sőt szíved szerint abban is aludnál. Az egész világnak megmutatnád. Így voltam én ezzel a karkötővel. Vittem is.

Azóta is együtt vagyunk.

Ha viselem, összhangba kerülök önmagammal. Összhangban az érzéseimmel, az érzékelésemmel.

Hála és köszönet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük