Melyik a nekem való ásvány?

Ásványok és horoszkóp

Melyik a nekem való ásvány? Ásványok és horoszkóp. Ha egy adott problémára keresed a megoldást, és a megoldás megtalálásához remélsz támogatást, akkor legjobb helyen keresgélsz. Ha érzed a hívást az ásványokhoz, a féldrágakövek és a drágakövek mesés világába, akkor ne habozz. Hangolódj rá bátran. Tedd fel a kérdést és hangolódj. Figyelj befelé és engedd a hívást.

Melyik a nekem való ásvány?

Sokan, felteszik ezt a kérdést és várják az eladó, a szakember, és a könyv, hitelesnek tűnő válaszát. Remélik a csodát, amit az ásvány hatására megtapasztalhatnak. Ami vagy bejön, vagy nem.

Nem hiszek abban, hogy születésünktől, a halálunkig, egy ásvány az, amielyik támogat és erősít minket. Szerintem, az élethelyzetek, a kihívások és feladataink más és más energetikai rendszerrel vannak jelen életünkben. Más az energetikám és más energetikai támogatásra van szükségem, ha mondjuk gyermeket várok, más támogatásra van, ha karriert építek és teljesen másra, ha valamilyen betegségem van. Úgy érzem, hogy fontos, a horoszkóp szerinti választás, a domináns ásvány megtalálása, de ne ez legyen a mérvadó.

Inkább hangolódjunk a lelkünkre, az érzésünkre, ő tudja igazán. Oda van kódolva. Bízzunk a megérzésünkben! És engedjük meg a változás lehetőségét. Ne akarjunk csökönyösen ragaszkodni pld. a rózsakvarchoz, mert már lehet, hogy megfeleljünk és akár túl érzékennyé is tehet minket. Vagy ne akarjunk mindenáron spirituálisak lenni, és homlok csakrát és korona csakrát nyitogatni, ha a gyökerünk nem stabil és mondjuk az életerőnk is kevés. Engedjük magunkba a kérdést és ne az elvárásoknak és ne az egónak engedelmeskedjünk.

Az ásványok az ember összhangja véleményem szerint nem olyan egyszerűen található meg. Jelenleg mintegy 4300 ásványfajt ismerünk a földön. Igen nagy véletlen vagy spirituális intelligencia, akár látnoki tehetség szükséges, hogy az ásvány és az egyén rezgésszintje maximálisan adott időponthoz és adott problémához igazodva tökéletes legyen.

A gyógykövekkel való kezelésekre való utalásokat, már 5000 évvel ezelőttről, a kínai kultúrából már találtak. Arisztotelész is végzett feljegyzéseket a drágakövekkel való kezelések módszereiről. A bibliában is találunk utalásokat a drágakövekre.

Ezek a feljegyzések és megfigyelések segíthetik a mindennapi életünkben keletkezett betegségek, elakadások energetikai egyensúlytalanságok támogatását, gyógyítását. A kristálygyógyászat egy speciális támogató módszer, mellyel az energetikai problémák és rezgésszintek változását segíthetjük. Ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulása forszírozható.

A saját testünk, lelkünk és szellemünk a legjobb gyógyítónk. Bízzunk magunkban, bízzunk a megérzéseinkben.

Ha az adott problémára, adott időben keresünk egy támogató jelenlétet, akkor érdemes a könyvek és az ajánlások előtt befelé fordulnunk. Érdemes ráhangolódnunk a saját lelkünkre, ami a számunkra a legmegfelelőbb információt rejti.

Melyik a nekem való ásvány? Tegyük fel magunknak a kérdést.

Úgy, mint amikor álmaink ruháját, autóját vagy szőke hercegét megtaláljuk. Abban az időben, abban az állapotunkban, az a számunkra a legjobb. Később, ahogy változunk, átalakuhat a ruha ízlésünk, az autónk is változhat, sőt a szőke hercegben is csalódhatunk. Így az akkori „az én kövem” is cserére szorulhat.

Nem hiszek abban, hogy a születésünktől a halálunkig egy ásványra van szükségünk. Adott idő, adott élethelyzet, adott probléma más és más energetikát kíván meg. Ez a rezgésszint, mely a leginkább támogatja élethelyzetünket, belénk, vagyis lelkünkbe van kódolva.

Javaslatom, az ásványok választásánál, hogy hangolódj a lelkedre, hangolódj az érzésre és úgy válogass. Ami megfog, ami megérint, ami hív, annak érdemes a hatásait elemezni. Rá fogsz jönni, hogy miért választottad. A lelked megmondja. Bízz benne! Bízz magadban!

Gazda Mónika