Babahozó Csodalánc

A kép csak illusztráció

Babahozó Csodalánc, egy csodákkal átszőtt történet. Köszönöm a tapasztalást és azokat a csodás érzéseket, melyeknek részese lehettem ennek az ékszernek az elkészítése, átadása és „eredményének” a találkozása kapcsán.

Nagyon kedves vásárlóm, megkért, hogy ne közöljem az általa leírtakat, túl sok benne a személyes rész. Ezért, én csupán részleteket teszek közzé, és kiegészítem saját megéléseimmel.

„Arra kértelek a fesztiválon, hogy készíts számomra egy olyan nyakláncot, ami a leendő kisbabánk érkezését segíti. 2 éve próbálkoztunk akkorra sikertelenül. 

Nagyon szépséges nyakláncot kaptam végül tőled, zöld-piros-fehér színekben, különböző kis kiegészítő kütyükkel, amiket én válogathattam. Tényleg gyönyörű lett, nagyon szerettem első perctől. „

Ahogy ültem, a hosszú, színes ruhámban, az ölemben a félig kész nyaklánccal és szedegettem egyessével az ásványokat és figyeltem az összhangra, figyeltem a pontosságra, egy nagyon finom energia indult el, valahonnan felülről. Mintha a gerincemen végig futott volna és a második csakra magasságában tört volna kiutat magának és tódult a készülő nyakláncban. Ez egy nagyon finom és lágy energia volt, de nagyon határozottan volt jelen. Tudtam, hogy egy kislány, tudtam, hogy jönni szeretne. Éreztem a finom lelkét, érzetem a határozottságát a jelenben. S mindez, rajtam keresztül, az ékszerbe töltődött. Potyogtak a könnyeim…. Abba hagytam a fűzést és csak fürdőztem az érzésben.

Majd barátnőm unszolására, amikor átadtam a nyakláncot a megrendelőjének, elmeséltem az élményemet. S közben, ugyanaz az energia áramlott rajtam keresztül, a velem szemben állók irányába. Lúdbőrösek lettünk, mindannyian és tudtuk, hogy csoda történt velünk.

Kértem, hogy ilyen élmények után, feltétlen tájékoztassanak a fejleményekről. Ez meg is történt. Annak az évnek az őszén, kaptam az e-mailt, ami beszámolt, hogy valóban megfogant a baba. 🙂

Babahozó Csodalánc

„Hordtam a láncot, az egyik kedvencem volt!!! Köszönöm neked utólag is, tényleg nagyon kedves számomra.”

…Azon a héten, amikor a genetikai teszt eredményét vártuk és minden bajom volt, szintén az általad készített nyakláncot szerettem volna hordani. Sőt, arra gondoltam, hogy le sem fogom venni az eredményig, ezt éreztem az egyetlen kapaszkodónak, hogy ha valami, akkor majd a lánc megvédi a babát, és biztosan kiderül, hogy egészséges! 

Odamentem a nyakláncaimhoz, ahol ennek a láncnak fix helye volt, mindig ugyanoda akasztottam vissza. Sok láncom van, de vigyázok rájuk, mindig visszaakasztom őket és rendszerben vannak. És képzeld el, hogy NINCS OTT A LÁNC!!!!!! Üres a helye!!!!!!!!!! Felkutattam az egész lakást, a táskáimat, a kabát zsebeimet, a nagyobb zsebes ruháimat, mindent megnéztem, amit csak lehet, és nincs sehol…. Kizárt dolognak tartom, hogy leesett a nyakamból, hogy elhagytam volna, mert annál nagyobb volt a lánc, hallottam volna, ahogy leesik és csörög. És rendszeresen hordtam is. 

Hát akkor megint elkezdtem sírni, mint azokon a napokon mindig, ezt egy újabb rossz jelnek éreztem – ha már a lánc sincs meg, hát akkor mi lesz a babánkkal??? 

Aztán szerencsére a jobb pillanataimban át tudtam fordítani ezt a sötét gondolatot, és azzal biztattam magam, hogy ez a lánc végső soron BABAHOZÓ lánc volt!! márpedig a baba itt van, tehát a lánc betöltötte szerepét, amiért létrejött, már nincs dolga náluk és továbbállt. Teljesítette küldetését, a baba itt van és jól van. A lánc felszívódott.

… És utána pár nappal megjött a genetikai eredmény is, megkaptuk a jó hírt, hogy egészséges.”

Majd eltelt két év…. Egyik rendezvényen, kedves női hang köszönt és megkérdezte, hogy emlékszem-e rá. Arcról hirtelen nem tudtam, hogy honnan kellene emlékeznem, de amikor megemlítette a Baba hozó csodaláncot, egyből tudtam. S láss csodát! Mellette apukája ölében egy édes kicsi lány! Annyira felkavaró és megható volt a találkozás! A kislány, mint kíváncsiskodó csöppséghez illik, nézegette a színes és csillogó asztalt, majd engem. …

Hálával tartozom nekik! Megmutatták, hogy történnek csodák!

Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük